Ibrahim Afellay ser ud til at gøre comeback mod Danmark!

Ibrahim Afellay (født 2. april 1986 i Utrecht) er en hollandsk fodboldspiller, der spiller som midtbanespiller hos den spanske La Liga-klub FC Barcelona. Han har spillet for klubben siden januar 2011. Tidligere har han spillet syv sæsoner hos PSV Eindhoven i Æresdivisionen, som han var med til at sikre fire hollandske mesterskaber og én pokaltitel. Afellay står (pr. 26. maj 2012) noteret for 36 kampe for Hollands landshold, som han debuterede for den 28. marts 2007 i et opgør mod Slovenien. Han blev udtaget til den hollandske trup til EM i 2008 i Østrig og Schweiz samt til VM i 2010 i Sydafrika. Han pådragede sig en alvorlig knæskade i september 2011, men er vendt tilbage i slutningen af april 2012. Afellay er udtaget til Hollands EM-bruttotrup 2012.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: