Uffe Ellemann-Jensen: Derfor skal danske ministre holde sig væk fra EM i fodbold

Af Uffe Ellemann-Jensen, tidl. udenrigsminister

Der er efter sigende ikke mange danske tilskuere, når det danske landshold lørdag møder Holland i sin første kamp i EM. Det forlyder, at kun 1.761 danskere vil være på stadion i Kharkiv i Ukraine. Det er naturligvis synd for Morten Olsen & Co. – men når man hører om det optrækkeri og den uorden, de ukrainske arrangører præsterer, er der måske ikke så meget at sige til det… Og så burde antallet i øvrigt have været 1.760 og ikke 1.761, for den danske kulturminister skal blive væk. En dansk minister har ikke noget at gøre på tilskuerpladserne i Ukraine.

Læs hele kronikken her.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: