Helle for at være Mesut Özil

Af: BO KAMPMANN WALTHER, Information.dk

EM starter i dag på det nationale stadion i Warszawa, hvor den ene af de to værtsnationer, Polen, tager imod 2004-vinderne, Grækenland. Så er dét ligesom overstået.

Senere på aftenen gælder det Rusland mod Tjekkiet, det foregår i Wroclaw, og selv længes jeg efter en genfødt Andrej Arshavin, denne gudbenådede metafysiker på græs, som på det seneste har stået i skyggen af Roman Shirokov.

Dagen efter er der drama for alle pengene i Danmarks dynamitgruppe B, dødens pulje, der foruden os rød-hvide tæller de topseedede mandskaber Holland, Tyskland og Portugal. Når det ellers kører for Joachim Löws drenge på det tyske landshold, spiller de Europas smukkeste og mest dynamiske fodbold.

Holland er, let’s face it, nogle brutale svin, især Nigel de Jong, og Klaas Jan Huntelaar er lige så uelegant, som han er målfarlig.

Portugal? Dem plejer vi at slå. Cristiano Ronaldo? Den smukkeste, rigeste og mest sublime fodboldspiller på planeten? I fart in your direction, som de skøre riddere råber i Monty Python-klassikeren.

Læs hele artiklen i Information her.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: