Irland v Kroatien [20:45]

I en gruppe, hvor Italien og Spanien er de to andre lande, kan en sejr vise sig livsnødvendig for Kroatien og Irland. Derfor er der lagt op til en særdeles interessant kamp mellem de hårdtarbejdende irere og de teknisk stærke kroater. Irerne trænes af den italienske legende Giovani Trapattoni, der som altid har styr på defensiven, og så har de altid farlige Robbie Keane i front.  Hos kroaterne er det offensiven, der satses på, og med spillere som Luka Modric, Nikica Jelavic, Niko Kranjcar og Eduardo er det ikke svært at forstå.

EMFODBOLD.DK kommentator i blog studiet: Las Thomsen.

Social media:

Irland [Officiel hjemmeside / Facebook / Twitter / YouTube / Wikipedia]

Kroatien [Officiel hjemmeside / Wikipedia]

37 comments

 1. Så skal vi igang med en rigtig fight : Irland – Kroatien. To mandskaber fra to nationer der kæmper, hvor andre stopper. Begge hold har været ude i 2 playoffkampe for først at kvalificere sig til EM. De gange Irland har været med i slutrunder har det ikke været kedeligt. 1-1 mod Italien til VM i USA var blot en af de store overraskelser. Under ledelse af Trappatoni blir der nu spændende at se irerne spille mod Kroaterne om lidt.

  1. TIp! Når man posterer YouTube videoer skal det være “rene” URLer uden forkortelser eller “efternavne” som f.eks. “related osv.” for at de vises som afspilbare videoer direkte indlejret på siden 🙂

 2. Shay Given fra Aston Villa på mål for irerne med 122 landskampe og Robbie Keane LA Galaxy med 117 landskampe mod Kroatiens Modric fra Tottenham. Alle regner med at Italien og Spanien går videre fra denne pulje, men en sejr til enten Irland eller Kroatien nu vil lægge dem i spidsen.

 3. Det pisser ned på stadion, så irerne føler sig hjemme. De har også en massiv fanskare på lægterne kan man høre her umiddelbart inden kampstart

 4. Begge hold ser du til at køre en 4-4-2. Næsten alle irerne spiller for hold i Premier league så de kender udemærker kroaterne motor Modric, blir spændende at se om de kan lukke af for ham

 5. Hovedstød af Manzukic der til daglig spiller i Bundesligaen, irerne så passivt til. Som alle de store sportskommentatorer siger : “Så er det på det helt rigtige tidspunkt der blir scoret” !

 6. Det første kvarter har som forventet været præget at lidt rodet spil, men en fight. Irerne er tvunget til at komme frem efter kroaternes scoring, generelt er det fedt at se ved dette EM at de fleste hold VIL frem og lave mål.

 7. En halv time er spillet og spillet bølger til begge sider. En åben kamp. Ikke så mange chancer, ikke så velspillet som den anden i gruppen, men dramatikken kommer i 2. halvleg.

 8. Kroaterne har besat den irske banehalvdel og har haft et par mindre muligheder. Irerne lurer på kontraer men de taber bolden, så Kroatien er er i sikker boldbesiddelse. SÅ HAR DE SCORET TIL 2-1. Jelavic fra Everton samler en bold op i feltet og vipper den over Given. Der kommer helt sikkert flere mål !!!

 9. Så er vi igang igen og så SCORER Manzukic fra KROATIEN sgu igen 3- 1 !!!!!! Et hovedstød helt nede ved roden af stolpen og Irland er presset HELT i bund

 10. Irerne er kommet lidt med, ikke så farlige, men snydt for et frispark på kanten af straffesparksfeltet. Kroaterne er svære når de først har tur i den. Svært at se at Irland kan komme tilbage i kampen igen igen…. Men en målrig affære, der kommer flere mål…

 11. … Irerne virker ikke så tændte som de plejer. De skal tirres…De blir lullet i søvn af Kroaternes pasningsspil…Det ser ud til at Kroatien kommer til at føre denne pulje efter første runde. Spændende….

 12. Vi siger farvel og tak til EM slutrundens hidtil svageste hold IRLAND, de kæmpede godt til sidst men for sent. Kroatien derimod kan gøde det surt for Italien og/eller Spanien. Det ser vi frem til. Over & out – Las

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: