Tjekkiet v Polen [20:45]

Der er en kvartfinaleplads på højkant, når Tjekkiet møder de polske EM-værter i den sidste gruppekamp. Presset er størst på værterne, for hvem det er en mindre katastrofe, hvis ikke de kommer længere end gruppespillet, men de er da også knebne favoritter mod Tomas Rosicky, Petr Cech og co. Polakkerne har i perioder vist flotte takter i EMs begyndelse, og specielt virker stjerneangriberen Robert Lewandowski opsat på at sparke Polen videre til en EM-kvartfinale.

EMFODBOLD.DK kommentatorer: Martin Kreisberg & Carsten Vigh.

Social Media:

70 comments

  1. Jeg har desværre forregnet mig, med støtten fra mit københavnske fodbold-orakel Martin Kreisberg, så i stedet for et berlinsk/københavnsk makkerskab, bliver det kun med kommentarer fra det vestberlinske, men så er vi jo også tættere på Polen, hvor kampen spilles

    1. Velkommen i blog studiet. Vi ser frem til en solo tour de force. Det kan være at oraklet dukker op til OL i London, hvor vi både skal se herre- og damefodbold på højt plan!

  2. Der er et brag i vente; vinderen går videre, men tjekkerne kan nøjes med uafgjort, hvis ikke russerne taber til Grækenland, der jo kæmper for at samle landet om noget…

  3. Ja, ja, det polske mirakel kom ikke, og min genbo er gået i sort sammen med resten af Polen. Ligeså er min Mac, der ramte gulvet med et brag i pausen… ufatteligt så meget skade et fald på en meters penge kan forvolde.

    Til gengæld er der jubel i Grækenland, nok rimelig ufortjent og kortvarigt men alligevel…. det er vel en af de sidste glæder, de får, inden de bliver solgt som enkelstående ferieøer.

    Det bedste er vel, at Danmarks vej mod semifinalen er rimelig åben, hvis blot 7-8 tyskere brækker benet under morgenmaden. Jeg har nu alligevel troen på, at semifinalen kom tættere på, og at vi får et enkelt point i morgen. god aften.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: