Tyskland v Grækenland [20:45]

Tyskland er storfavoritter, når de tørner sammen med Grækenland i aftenens kvartfinale. Og dog, for grækerne viste styrke og heroiske fighteregenskaber, da de sikrede sig kvartfinalepladsen mod Rusland. Men grækerne, der oven i købet må undvære anfører Giorgos Karagounis, skal spille op til deres allerbedste, hvis de skal besejre tyskerne, der har vundet alle deres kampe. Tyskerne er en af EMs største favoritter, og i perioder har Bastian Schweinsteiger, Mesut Özil, Mario Gomez og resten af det stærke mandskab spillet forrygende fodbold. Og kender man tyskerne ret, bliver de kun bedre, som turneringen skrider frem.

EMFODBOLD.DK kommentator: Valdemar Alfred.

Social Media:

Foto: Snoop Doggy Dogg via Mogens Toudahl i Østberlin.

176 comments

 1. Valdemar, er det et finalehold vi får at se i aften? Ronnie, hvor meget hungrer tyskerne efter den pokal. Fladskærme på alle gader lyder vildt!

 2. Så er jeg her! Jeg skulle lige i kiosken efter chips (og prøvede at spille 100 kr. på Grækenland, men det var desværre for sent) Velkommen til! Optakt følger:

 3. @Solak

  Jeg regner med at vi ser et tysk finalehold i aften, ja. Dog er der en lille stemme dybt inden i mig, som siger at Grækenland har en chance for måske at spille 1-1, og mirakuløst gå videre på straffe. Men det er også den eneste mulighed jeg spår grækerne for at avancere.

 4. Der er jo både politik og sport involveret her. Grækenland, Europas suverænt dårligste økonomi lige nu, og Tyskland, der omvendt er Europas bedste. Det sjove er at det sikkert er tyskerne der betaler for grækernes hotel!

 5. Jeg kan godt lide Tyskland og deres trup, men jeg holder også altid af underdog’en. Jeg får – i modsætning til mange andre – ikke ondt i røven, hvis Grækenland mod al forventning skulle avancere.

  … prøver at se om jeg kan spille 100 kr. på grækerne et eller andet sted på nettet.

 6. Jeg begynder at tro på en 1-1. Tyskerne scorer og Grækenland overrasker til sidst i ordinær spilletid. Overtiden går, og så vinder grækerne på straffe!

  1. Tyskland spiller bedst, men grækerne spiller også godt. Jeg mener Tyskland vinder 2-0

   1. Grækenland spiller meget cool. Tyskerne spiller meget nervøst. Det er en stor forskel. Men givetvis ikke nok til at udligne klasseforskellen. Vi må se!

 7. 20′ – Tysk chance, som ikke var videre imponerende. Utroligt nok åbner tyskerne faktisk lidt op ind i mellem, og omend grækerne ikke har været i nærheden af en rigtig chance, så tror jeg på at de får 2-3 stykker af dem i løbet af kampen. Hvis de bare scorer på én af dem, bliver kampen rigtig interessant!

   1. Jeg er med! Jeg har lige sat 100 kr. på Grækenland! Som sagt, så donerer jeg gerne de 750 kroner som jeg vinder, hvis bettet går hjem, til en arbejdsløs græker, hvis man kender nogen 🙂

   2. Slet ikke, Friedländer. Du skal se hvor mange mennesker der er på den lokale græske restaurant! Hvis de vinder tager jeg derover og fotograferer!! 🙂

 8. Så er bettet sat! Kender I en arbejdsløs græker som ikke har råd til sin næste skål tsatsiki? Så sig at hvis Grækenland vinder kan han få de 750 kroner af mig.

   1. Sjovt hvordan folk begynder at flokkes, når der er udsigt til penge, hahaha! Den går ikke. Jeg skal have en fuld profil med navn, job (nåh nej) og et billede, hvor man står og ser sørgelig ud foran et eller andet græsk monument.

 9. Hermed en åben invitation til publikum om at rette mig, hver eneste gang jeg omtaler “ham grækeren” eller “ham den langhårede”. Jeg kan simpelthen ikke finde rundt i den græske trup. Deres navne er også umulige både at skrive og udtale, hahaha. Men jeg hepper på dem!

 10. Jeg er en lille smule målløs over tyskernes manglende effektivitet. De mangler organisation og frem for alt gejst. Jeg tror de vinder, men som Valdemar siger, kan det godt blive uafgjort.

   1. Grækenland vinder 1. halvleg på point i min bog. Tyskland er meget heldige med målet, der kommer på en chance skabt på en bold i ryggen 😦

 11. Nå. 1. halvleg spillet, og hvis man skal opsummere kort, så vil jeg sige at Tyskland som forventet har domineret massivt, men dog med enkelte græske muligheder for at komme ind i kampen. Når de endelig løber mod det modsatte mål, så ser det i perioder lovende ud. Og 1 mål kan jo stadig hentes. Det er først hvis tyskerne får øget deres føring at man kan sige det ser decideret sort ud for grækerne, synes jeg. God halvleg! Vi ses om lidt.

 12. Der er tilsyneladende brok over banen. Det er samme bane som Spanien-Italien blev spillet på, og de klagede også. Ekspert-panelet på TV2 vurderer at det er til Grækenlands fordel. Jeg kunne ikke dy mig for at grine lidt, da jeg forestillede mig grækerne spille på en pløjemark derhjemme. Fnis. Sorry.

 13. Grækerne har vist lavet en offensiv indskiftning. Jeg er ikke sikker, men det synes jeg der bliver talt om (det er kompetent kommenteret det her 🙂 Jeg har snart drukket den ene af mine 4 liter øl).

 14. 49′ – Så sker der noget! Det var eddermaneme en flot aflevering af ham den græske wing! Hvis der ikke havde været off-side der, kunne det godt være blevet farligt.

 15. Grækerne kæmper godt for det, det er fedt at se, slog grækerne tyskerne sidste gang grækerne vandt EM?

 16. 54′ – ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLD KÆFT EN FLOT KONTRA!!!!!!!!!!!!!!!!! MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1-1

 17. Crazy. Det skulle have stået 5-1. Ikke kun grækernes spilledragter der ringer den Chelsea-klokke. Sorry, Ronnie! 😉

  1. Husk at fodbold også handler om defensiv. Det er ligesom med export og import. Alle tror at man kun kan/skal exportere. Der skal også være nogen til at importere. Det er det Tyskland ikke kan forstå.

 18. “Smuk” Barcelona-fodbold er det værste jeg ved. 1000 afleveringer senere. Zzzzzzzzzzzzzzz… Elsker betondefensiv og kontrabold. Det er 100 gange mere intenst!

 19. Tyskerne statistikken i ryggen, men grækerne charmen

  file:///Users/jesperholmejensen/Desktop/Sk%C3%A6rmbillede%202012-06-22%20kl.%2022.05.41.png

 20. 73′ – Tyskerne tromler Grækenland nu. 4-1. Reus. Nåh, nu håber jeg bare på en så stor sejr som muligt, så de kan skræmme Spanien, som jeg gerne ser få en røvfuld af dimensioner.

   1. Jeg synes at de kæmpede fantastisk. Jeg synes også at de spillede rigtigt taktisk. Jeg synes at de scorede et flot mål. Jeg synes at de falder med ære.

 21. Hold kæft et vildt resultat egentlig. Det er slet ikke gået op for mig før nu. 4-2, der er 6 mål i det hele, altså den mest målrige kamp i hele EM so far. Fed underholdning! Havde målene bare været distribueret lidt anderledes kronologisk, så havde det været en nervepirrende kamp!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: