Portugal v Spanien [20:45]

De forsvarende europamestre fra Spanien har hidtil imponeret i deres titelforsvar. Det er kun lykkedes for modstanderne at score en enkelt gang i de første fire kampe, og i angrebet har Spanien vist det velkendte, flotte kombinationsspil. Men i aften kommer Spanien på den hidtil sværeste opgave. I semifinalen i Donetsk venter Portugal, anført af en formidabelt spillende Cristiano Ronaldo, som helt sikkert vil være opsat på at sætte en kæp i mesterskabs-hjulet for naboerne fra Den Iberiske Halvø.

EMFODBOLD.DK: Niels Boe Sørensen med Hilda Fro Prins Kløvedal Hickling på sidelinjen.

Social Media:

241 comments

 1. Velkommen hertil:

  Vicente del Bosque (ES) har en enkelt kanin i sin opstilling. Forud for semifinalen var det store diskussionsemne, om Fabregas eller Torres fik lov at spille helt fremme fra start. Det gør ingen af dem. Del Bosque sætter i stedet sin lid til Sevilla-angriberen Álvaro Negredo.

  Helt som ventet satser den portugisiske landstræner, Paulo Bento, på de samme navne, der har skaffet Portugal i semifinalen. Bento er dog tvunget til at ændre på angrebspladsen, da Hélder Postiga blev skadet i kvartfinalen mod Tjekkiet. Som i den kamp bliver det store Hugo Almeida, der kommer ind i stedet.

  De to semifinalehold stiller op som følger:

  Spanien: (4-3-3): Casillas – Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba – Busquets, Xabi Alonso, Xavi – Iniesta, Negredo, Silva

  Portugal: (4-3-3): Rui Patricio – Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrão – Veloso, Meireles, Moutinho – Nani, Almeida, Cristiano Ronaldo,

 2. Jeg mindes, da jeg havde inviteret min mand ned og se kvartfinale ved EM i Portugal 2004 og hele stadion rungede “purtugal! purtugal!” (sådan udtaler de det selv) og England røg ud, men i bilen væk fra stadion, var det mig umuligt ikke at blive smittet af den lokale glæde. Vi sad fast i bilkø hele vejen ud af byen, mens Sam sad og græmmede sig. Stakkels mand

 3. Havde håbet at Del Bosque have startet med Martinez i midterforsvaret så vi havde fået en Ramos Ronaldo duel!

 4. Sidder i et fly taking Off fra Amsterdam 3 timer forsinket. Så kun sangene!!!

  Come On Portugal!!!!

  :-j

 5. GÆTTEKONKURRENCE: Hvor mange trekants-afleveringer spiller Spanien i denne kamp? Flere eller færre end de 19,000 de havde i forrige kamp? De har godt gang i dem igen kan jeg se!!

  1. Det er også derfor Spanien/Barcelona er så fucking kedelige at se på. If I want to see a training match, I may as well go to KB and see FCK in the off-season…

 6. More Cristiano (including the famous “Ass Pass” and “River Dance Dribble”) :

 7. Nani er tilbage på banen efter en tår magisk vand. Her ser I hvad han laver i sin fritid :

  1. hvis ikke man kan lide nani kan man kalde ham “lort” til fornavn. Altså POO … forstår I? hva? hva? Altså Poo-Nani ha ha ha – mu ha ha (måske jeg snart sku lægge mig)

  1. TIP! Man indsætter blot URLen på tweet’et, så indlejrer systemet automatisk. Ligesom med YouTube-videoerne. Anvend ikke links fra Facebook. Det er verdens dårligste system.

 8. så fik Sharapova reddet sit første sæt hjem og dermed siger vi farvel til Wimbledon og vender tilbage til studiet i København – spændende at høre hvad Faxe snøvler om nu (Tauson tilgengæld en god medkomentator)

  1. wow. sad og ventede på et eller andet ironisk twist i filmen… det kom så aldrig

 9. Hvor ville det være befriende med 2 hurtige mål fra Portugal, så kunne Spanien få fingeren ud

   1. Har spillet vigtigper, men kunde i telefon, men kan læse at jeg ikke er gået glip af det store

 10. Little known fact :
  The Cure is Carlos Pu(ta)yol’s favourite group. On the weekend, he back-combs his hair, puts on eyeliner and a smudge of lipstick and hits the town in his black threads. True story!

 11. Så står valget i køleskabet mellem en Påskebryg og en Jordbær/Lime cider, det er en lokkende kylling

 12. Portugals Luís Carlos Almeida da Cunha også kaldet Nani er kendt for sit trofaste fodarbejde for holdet. Hans irske fætter O’Nani var mest kendt for sit egennyttige håndarbejde.

 13. De herrer

  Jeg må kapitulere.
  Med en 10 måneders dreng med tænder på vej og fem jobsamtaler på en uge, er jeg nødt til at få min skønhedssøvn nu. Dette sker IKKE når mit hold spiller (læs=Italien!)
  Så vi ses her på bloggen da!

  GODNAT

 14. Hvis man accepterede at fodbolds egentlige formål er underholdning, burde hold der spiller 0-0 som minimum blive trukket i uefa/fifa seedningspoint.

 15. Det værste er at Danmark – relativt nemt – kunne have vundet både kvartfinale og semifinale. Så gode er de hold altså ikke. De har bare nogle gode spillere. Det bliver Italien eller Tyskland der vinder EURO 2012.

 16. Man kan i live-bet få pengene 16x igen hvis Portugal vinder i den ordinære kamp. Dumt bet når Ronaldo er så uskarp.

 17. Faxe lyder som om han er en gammel bokser der har fået næsen trykket ind lidt for mange gange

 18. ….underligt – hvis vi var i Portugals rolle så ville vi sidde helt ude på stolekanten af spænding – nu er vi ved at falde ned af stolen af kedsomhed

 19. Det er sjælent at man oplever 2 hold der er så friske i den forlængede spilletid, men skulle jo ikke tror de havde bevæget sig i de første 90 minutter

  1. Enig. Men Twitterfolket vil gerne blive i Twitterverse, De begiver sig ikke så gerne over i blogosfæren. For mig er det mere som en god bar og en god restaurant. Dette er restauranten. De bliver hængende i baren.

 20. Netop ankommet fra Twitter. Er I også vilde med Spanien’s evigt sprudlende tiki-taka-cirkus her?!?

   1. Tak, Ronnie. Har nu ikke hængt i baren, men kæmpet mod den spanske sovesyge på sofaen. Nu har jeg sat mig op. Det føles godt.

 21. 0-0 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucking boooooooooooooooooring
  men tak til alle mine fans for at følge med í dette dramatiske antiklimaks
  og så til straffe
  Ronster på med Joy Division – vi trænger tíl lidt muntre toner

 22. Jamen godnat nat & nat så smutter jeg i casa – konen Zzzznorker og synes generelt EM burde være slut for længst – herregud der er jo heldigvis snart VM – med mange flere kampe
  Kan ikke rigtig sige tillykke til Spanien – nøøøøj hvor boooooring
  Hepper på Tyskland eller Italien i finalen
  Vi Blogges ved – Adieu

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: