Frankrig – Rumænien

EM bliver sparket i gang med åbningskampen mellem værtsnationen Frankrig og altid stærke Rumænien. Frankrig er på hjemmebane, og det har” Les Bleus”f ør haft stor succes med. På hjemmebane vandt de både EM i 1984, og VM i 1998. Didier Deschamps mandskab kan lægge første sten til en ny succes med en sejr her – men Rumænien, der blev nummer to i gruppe F, kvalificerede sig direkte til EM og har et slagkraftigt hold. Og forventningerne er i top til Frankrig – kan de mange unge spillere på holdet klare presset?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: