Wales – Slovakiet

Opgør i gruppe B mellem Wales og Slovakiet. Kampen her er den første Wales nogensinde spiller i en international slutrunde, og der er ingen tvivl om, at de 11 spillere på holdet vil gøre alt for, at denne historiske kamp vil blive husket for en heroisk indsats – og en sejr. Slovakiet debutere også til dette EM som selvstændig nation, men har dog medvirket mange gange, da landet var en del af Tjekkoslovakiet. De to lande har mødt hinanden to gange før, og har fået en sejr hver. Det var målrige og højspændte kampe – mon ikke også det bliver det i dag?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: