Tyrkiet – Kroatien

To stærke fodboldnationer, der begge kan komme langt til EM. Begge hold har spillere fra nogle af de bedste fodboldklubber i verden, tyrkerne har Arda Turan fra Barcalona og Nuri Sahin fra Dortmund, mens kroaterne har folk som Luka Modric fra Real Madrid og Ivan Rakitic fra Barcalona. De er i en svær gruppe sammen med Spanien og Tjekkiet, så det er vigtigt for begge hold med en sejr her. Det kan kun blive en kamp med masser af tempo, teknik og passion. Og så er kampen måske en mulighed for at opleve den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor i aktion.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: