Ukraine – Nordirland

Ukraine havde hjemmebane ved EM for fire år siden, men alligevel lykkedes det ikke for ukrainerne at komme videre fra den indledende pulje. Hvis det skal gå bedre denne gang, skal der en sejr til over Nordirland, der må regnes som det svageste hold i Gruppe C. De hårdt fightende nordirere er for første gang nogensinde med til en EM-slutrunde og det vil være en kæmpe overraskelse, hvis de kan klare sig videre fra gruppespillet.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: