Italien – Sverige

Sweden's forward and team captain Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his second goal during a second leg play-off football match between Denmark and Sweden at Parken stadium in Copenhagen on November 17, 2015. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND

Italien mod Zlatan! Sådan vil kampen mange steder i Italien blive udlagt, ikke mindst fordi Zlatan Ibrahimovic scorede et fantastisk mål med hælen mod netop italienerne ved EM 2004 i Portugal. Dengang gik Sverige – og Danmark – videre fra puljen, mens de azurblå måtte rejse hjem. Og den slags glemmer man ikke i Italien. Kampen i gruppe E spilles på det potentielt meget varme stadion i Toulouse.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: