Island – Ungarn

Det er to hold, der kommer med masser af selvtillid, når Island skal op imod Ungarn i gruppe F. Island spillede 1-1 mod Portugal i første kamp til EM, og med de mange stjerner som Portugal har på holdet, følte de islandske vikinger det næsten som en sejr. Ungarn vandt 2-0 over Østrig i deres første kamp, og det var et resultat, der kom som en overraskelse, da Ungarn plejer at være lidt af en lilleputnation i fodboldsammenhæng. Ungarn er med en sejr over Island sikker på en plads i 1/8-finalen, og hvis Island vinder, er de ligeledes et stort skridt nærmere en plads i 1/8-finalen.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: