Ungarn – Portugal

epa04969721 Portuguese players celebrate after the UEFA EURO 2016 qualifying group I soccer match between Portugal and Denmark in Braga, northern Portugal, 08 October 2015. Portugal won 1-0. EPA/JOSE COELHO

Sidste puljekamp for Cristiano Ronaldo og det portugisiske hold, der sluttede som nummer et i Danmarks kvalifikationsgruppe, men som har haft lidt svært ved at få gennemført et generationsskifte. Portugal er dog klare favoritter mod Ungarn, der i målet normalt stiller op med den 40-årige keeper Gabor Kiraly iført lange grå joggingbukser.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: