UEFA EM 2020: Danmark – Finland

🇩🇰⚽🇫🇮 Efter et års ekstra ventetid sker det endelig. Herrelandsholdet i fodbold spiller sin første slutrundekamp nogensinde på rød-hvid hjemmebane i 🏟️ Parken, når Kasper Hjulmands hold åbner den udskudte EM-slutrunde mod Finland. Det er samtidig første kamp i gruppe B, der også tæller Belgien og Rusland, og en dansk sejr over de finske slutrundedebutanter vil allerede nu sende Danmark godt på vej videre i turneringen. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: