UEFA EM 2020: Finland – Rusland

🇫🇮🆚🇷🇺 I Danmarks gruppe B tørner Finland og Rusland sammen i deres 2. gruppekamp, når EM-feberen igen rammer Parken i den danske hovedstad. Med Finlands kamp i Parken mod Danmark in mente, har finnerne allerede et godt kendskab til banen og stemningen på tribunerne. Rusland spillede omvendt sin 1. kamp i Skt. Petersborg og har måttet bruge tid på at rejse. Kan Finland drage fordel af, at Rusland muligvis har mindre overskud, eller tager Rusland en forventet favoritsejr?

Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: