UEFA EM 2020: Nordmakedonien – Nederlandene

🇲🇰🆚🇳🇱 Nederlandene må påtage sig den helt store favoritværdighed, når de i aften slutter gruppespillet med et møde mod Nordmakedonien. Kampen spilles på nederlandenes hjemmebane i Amsterdam, og det vil være en stor overraskelse, hvis nederlænderne dummer sig mod EM’s lavest rangerede hold. Sporene skræmmer dog lidt for Nederlandene, som ikke siden EM i 2008 har formået at komme videre fra gruppespillet. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: