UEFA EM 2020: Kroatien – Skotland

🇭🇷🆚🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Der bliver fuld damp på kedlerne fra tilskuerpladserne, når Skotland på hjemmebane i Glasgow afslutter EM-gruppespillet med en kamp mod Kroatien. Det er aldrig lykkedes for skotterne at komme videre fra et gruppespil ved EM, men hvis de stadig har chancen i dag, så vil alle sejl blive sat til for at skrive skotsk fodboldhistorie. Men nemt bliver det ikke mod de stærke kroater, der for tre år siden nåede helt frem til VM-finalen. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: