6 comments

  1. Den har jeg skam læst, men jeg har langt om længe fået sat mit TV til herhjemme, og kan trække ZDF, som viser halvdelen af kampene.. Da jeg også kan se halvdelen på DR, er Karl-Marx-Straße vist nok dækket ind for 75% af kampene.. Endvidere når jeg at være i DK to gange i løbet af slutrunden – første gang satser jeg på at kunne fange alle kampe rundt omkring, og anden gang er kun til finalen (selvom det godt nok er lidt surt at rejse ud af Tyskland to dage før vinder over Frankrig i finalen).. Det efterlader enkelte kampe (åbningskampen om en times tid, værende en af dem) som jeg er nødt til at streame gennem ulovlige kanaler eller høre i radioen..

    Her er i øvrigt et overblik over hvordan kampene er fordelt på henholdsvis DR/TV2 og ARD/ZDF..

    http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/UEFA_EURO_2012/100157.htm

    http://www.berlin.de/fussball-em-2012/nachrichten/2415490-1281093-spiele-der-fussball-em-2012-im-fernsehen.html

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: