Polen v Rusland [20:45]

Værtsnationen Polen kan få sig en grim overraskelse, når de møder Rusland. Russerne nåede semifinalen ved sidste EM-slutrunde og viste klassen, da de besejrede Danmark med 2-0 i februar. Holdet er en god blanding af rutinerede stjerner som Arshavin, Pavlyuchenko og målmand Akinfeev og talenter som Alan Dzagoev, der netop er kåret som årets unge spiller i den russiske liga. Polakkerne skal helt sikkert spille op til deres bedste, hvis de skal sætte tre point ind på EM-kontoen.

[Der er ingen gæstekommentator til denne kamp].

Social media:

16 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: