Danmark v Portugal [18:00]

Portugals EM-succes står og falder med Cristiano Ronaldo. For selv om Portugal også tæller stjerner som Nani, Meireles og Quaresma, så er det Ronaldo, som den danske defensiv først og fremmest skal have styr på, hvis portugiserne skal besejres. Det lykkedes til fulde, da Danmark slog Portugal i Parken og sikrede sig EM-billetten, så Daniel Agger, William Kvist, Christian Eriksen, Nicklas Bendtner og co. kender opskriften. Men der er ingen tvivl om, at de rød-hvide skal finde storspillet frem, for Portugal er et klassemandskab.

EMFODBOLD.DK kommentator: forfatter Martin Kongstad.

Social Media:

69 comments

 1. Danmarks holdopstilling: Andersen, Kjær, Agger, S Poulsen, Jacobsen, Kvist, Eriksen, Zimling, Krohn-Dehli, Rommedahl, Bendtner SUBS: Lindegaard, Schmeichel, Bjelland, Okore, Wass, C Poulsen, Schøne, Silberbauer, J Poulsen, Kahlenberg, Pedersen, Mikkelsen.

 2. Portugals holdopstilling: Patrício, Alves, Pepe, Coentrão, Pereira, Veloso, Moutinho, Meireles, Nani, Ronaldo, Postiga SUBS: Eduardo, Beto, Costa, Rolando, Lopes, Custódio, Quaresma, Micael, Viana, Almeida, Oliveira, Varela.

 3. Velkommen alle sammen, mit navn er martin, jeg kommenterer fra Blegdammens Stjerne, nærmere bestemt Herreværelset, hvor man, så vidt jeg ved, som det eneste sted i dk, både kan drikke god vin, se fodbold og ryge.

   1. Katastrofalt at Zimling er ude. Vi er alligevel godt med.
    Mod Holland var vi væk hele første halvleg

  1. Det lugter lidt af storsmæk til Danmark. De har ikke rigtig noget at byde på. William Kvist og Christian Eriksen har jeg slet ikke set noget til i hele turneringen. Overhovedet.

 4. Nu skal Eriksen og Bendtner vise at de er fremtiden. begge er mere fraværende end jeg. vi må se fremad nu og det er at spille til 0 mod tyskerne. Russerne i kvertfinalen. Jeg tror simpelthen ikke på danmark i denne kamp.

 5. Ok, det fik jeg skrevet et minut før Bendtners mål til 1-2. Læg mærke til Krohn-Dehlis oplæg. Den slags laver man ikke i en em-kamp. Det Der er halvleg nu, og han må og skal frem i anden.

 6. Stephan Andersen redder Ronaldo friløber. Det er dk- Belgien 84 og Ole Quist. Nu vender kampen

 7. De danske midtbanespillere er de dårligste i hele turneringen. Det er vores målmand, vores forsvar, vores wings og Bendtner der er holdet. Midtbanen er ikke eksisterende.

 8. Så vendte det. Bendtner igen. 2-2. Nu får vi osse det sidste.
  Lars Jacobsen med sit første vellykkede indlæg. Resten har ramt backen i leveren.

 9. Et ærefuldt nederlag, som det hed under Kurt Nielsen. Uafgjort miod tysken kan stadig være nok, hvis tyskerne slår Holland, og de slår Portugal.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: