Holland v Tyskland [20:45]

De to forhåndsfavoritter i Danmarks gruppe B mødes i en klassisk slutrundekamp. De to nationer har fire gange tidligere mødt hinanden ved en EM-slutrunde, senest i 2004, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Begge hold gik suverænt gennem kvalifikationsturneringen og er to af Europas stærkeste og mest angrebsivrige landshold. Der er altså fodbold på allerhøjeste plan i vente, når vi viser kampen, der spilles i byen Kharkiv i det østlige Ukraine.

EMFODBOLD.DK kommentator: scenograf Christian Friedländer.

Social Media:

97 comments

  1. WM finalen 1974 i München mellem Holland og Tyskland! Jeg husker maskotterne med kanin-tænder og stumpe t-shirts tydeligt, men ikke kampen.. 2-1 til Tyskland.

  2. Her bliver serveret flødeboller i rød, gul og sort og side manden synes at det er sjov at Shaun kusse betyder noget helt andet i Danmark… Alle er på plads på Pony bar Berlin…

  3. Der er kommet en del Becks på bordet…. Troede at Gomez var den mest populære spiller her i byen, men Podolski får flere point her omkring bordet…

  4. Nu skal Holland jo gerne ville kæmpe i den sidste kamp for ellers er det os der er Farveller

  5. Vi kan snart ikke se stor skærmen for røg… Det er kun pigerne som ryger, dem er der til gengæld mange af i aften på Pony bar.. I BERLIN er fodbold for alle.

  6. Hmmm. På plussiden ser det ud til, Tysken trods alt momentvis er til at tale med. På minussiden er det kun i nogle korte momenter, og hvis maskinen ellers tromler vanligt igennem den første halve time på søndag, står der jo mindst 3-0 midt i første halvleg.

  7. Vi ses i Hell, freitag! Tak for nu… Det er alletiders at holde med Tyskland i Tyskland.. Alt godt til alle fans af god bold. Forza! … Og nu en Mate mere… Tak til Ronnie for frokost i West, tak til min kæreste i nord.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: