Spanien v Irland [20:45]

Af de 16 hold, der formåede at kvalificere sig til EM, var Irland nok det mest uventede. Anført af den italienske trænerlegende Giovanni Trapattoni og en række stærke spillere fra den engelske Premier League blev irerne klar til slutrunden gennem en sejr i playoff-kampene mod Estland. Nu venter dog en modstander af en helt anden kaliber. På stadion i Gdansk skal det irske hold op mod de forsvarende europamestre fra Spanien, og alt andet end et irsk nederlag vil være en gedigen overraskelse.

EMFODBOLD.DK kommentator:   Thorleif Ravnbak.

Social Media:

110 comments

 1. Irland og Spanien er to af mine yndlings-lande. Jeg var i 90’erne flere gange i Dublin for at “lære noget med internettet”. Et kursus med folk fra hele Europa, blandt andet en meget smuk kvinde fra Grækenland. Behøver jeg nævne, at EU betalte

 2. Jeg har været i Spanien mange gange. Fantastisk land. Har set fodbold flere steder, Sevilla, Valencia og – naturligvis – Barcelona. Fodboldkulturen er skøn i Spanien, hvor der bliver spist utrolig meget under kampene. De bøvede fodboldfans findes ikke dernede.

 3. I fodboldsammenhæng er det vel turneringens sikreste 1-tal. Irland har ikke en chance. Ved godt at bolden er rund og alt det der, men altså… Hvis Irland vinder – eller bare får uafgjort – vil det være nogenlunde på linje med da Færøerne slog Østrig

 4. I just got here. Fed kamp! Fantastisk kommenteret! 🙂 Jeg tror jeg bliver hængende. Hvis jeg virker lidt fraværende, er det fordi jeg sidder og spiser mine hjemmelavede tuna melt sandwiches til kampen, og de griser enormt.

 5. Nu så jeg jo desværre ikke 1. halvleg, men så vidt jeg kan se ville 5-0 have været en mere retvisende stilling på nuværende tidspunkt. Glæder mig til at se boldbesiddelsesstatistikken! Gætter på 80-20.

  1. Dejligt at irerne lige fik lov at få et skud på mål. Det var faktisk meget godt forsøgt! Det lignede lidt et indlæg, som endte med at blive til en afslutning.

  1. Jeg er nysgerrig. Hvordan har Barca- og Real-spillerne det egentlig med at spille sammen for Spanien? De to klubbers rivalisering er jo virkelig intens. Selvfølgelig er man professionel og holder af sine landsmænd, men man kan jo umuligt ignorere det helt. Eller hvad?

 6. Det er en fed kamp, men lidt synd for begge hold faktisk, de ene mangler modstand, de andre er overmatchet

 7. Det var helt rart at få lukket den kamp af, bare for at få bragt massakren til et ophør. Jeg takker mange gange for liveupdaten herinde, det var fornøjeligt at følge med i 🙂

  Stor respekt til de irske fans. Jeg tror jeg vil prøve at se irsk fodbold en dag.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: