Ukraine v Frankrig [18:00]

For ti år siden rådede Frankrig over et af verdens bedste landshold, men det har knebet for franskmændene at holde kvaliteten. Både ved EM i 2008 og VM i 2010 blev Frankrig sendt hjem efter den indledende runde – ved VM endda efter en række interne stridigheder på holdet. Det virker dog til, at træner Laurent Blanc har fået genskabt roen, og det kan også aflæses på de sportslige resultater. Om det rækker mod Ukraine, der har et stærkt hjemmepublikum i ryggen, finder vi ud af, når kampen bliver spillet på Donbass Arena i Donetsk.

EMFODBOLD.DK kommentator: Jo Remy-Jensen.

Social Media:

9 comments

  1. Frankrig: Lloris, Debuchy, Rami, Mexès, Clichy, Cabaye, Ribéry, Nasri, Ménez, Diarra, Benzema, SUBS: Mandanda, Carrasso, Evra, Réveillère, Koscielny, Valbuena, Matuidi, Malouda, M’Vila, Martin, Ben Arfa, Giroud,

  2. Håber helt på at franskmændene får en røvfuld, mon ikke den dobbelt front er god for 2-3 kasser

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: