Sverige v Frankrig [20:45]

For fjerde gang i træk har svenskerne kvalificeret sig til en EM-slutrunde, men om det skal lykkes at komme videre fra gruppespillet, bliver efter al sandsynlighed afgjort denne aften i Donetsk. Erik Hamréns tropper skal i gruppe D op mod franskmændene, som efter nogle magre år igen har fået sat et godt landshold sammen.

EMFODBOLD.DK kommentator: Claus Thune.

Social Media:

Foto: svensk fan tror på det.

82 comments

 1. Så er der ikke længe til Kick-off og i kommentatorboksen er der travlt med at læse op på et fransk hold som jeg har meget lidt styr på… Et er sikkert. Allerede inden vi er igang savner jeg Cantona. Det er ikke mange frispark Frankrig har lavet i denne turnering ..

  På trods af en manglende Cantona ser det ud som om det er et angrebslystent hold vi skal se i aften .. et er at de gerne skal vinde over Sverige for selv at sikre sig avancement – et andet er at de statistisk er et af de hold der har haft flest skud på mål i deres foregående 2 kampe – OG fremtvunget flest hjørne ..

  Så meget for lidt desk-research – vi ses om 15 minutter!

 2. Jeg benytter også lejligheden til betragte de blågule – måske tage brillen af – også for et kort øjeblik lade som om at det er Vestegnens stolthed, der er på banen .. der er da lidt der lugter af Brøndby .. – om ikke andet vil jeg måske løbende (afhængig af hans indsats selvfølgelig) back tracke Elmanders talent til hans tid på Vestegnen ..

  1. Jo, svenskerne er meget hurtigere end danskerne, men det er vel næsten alle hold til EM. Der er heller ikke så mange af de andre hold der insisterer på at hele bagkæden skal røre bolden før man må køre den over midten.

 3. Der sker umiddelbart mere ude i den virkelige verden end der sker i denne fodboldkamp. Bevarres, de prøver begge hold – men ud over en fra Ribery og en fra Toivonen så er der ingen der kommer rigtig tæt på ..

 4. Rooney har scoret – dvs. Frankrig er nu #2 i puljen – så skal de møde Spanien i kvartfinalen .. måske det kan få dem længere frem på banen ..

 5. De spiller godt rundt – Svensken .. god anden halvleg !! Frankrig er sgu lidt blege om næbbet – det er som om at de ikke rigtig gider ..

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: