England v Italien [20:45]

Det er to hold, der tørster efter landsholdssucces, som kæmper om pladsen i EM-semifinalen, når England og Italien støder sammen i kvartfinalen. Og det er nærmest umuligt at udpege en favorit. Ingen af holdene har sprudlet, men de har til gengæld styret sikkert gennem gruppespillet anført af hver deres general på midten – Italien af Andrea Pirlo og englænderne af Steven Gerrard, og det kan meget vel blive deres duel, der afgør kvartfinalen – sammen med skarpheden hos de to stjerneangribere Wayne Rooney og Mario Balotelli.

EMFODBOLD.DK kommentator: Henrik Holm.

Social Media:

199 comments

 1. Her er den italienske holdopstilling (forvent ikke social media-grafik): Buffon, Balzaretti, Abate, Barzagli, Bonucci, Marchisio, De Rossi, Montolivo, Pirlo, Balotelli, Cassano.

 2. Holm er på – der er åbnet en flaske Dog Point sauvignoin blanc 2009 – fra Per Buhl Laudrup Vin – damm den er god – naboensd datter ser vi på senere (hvad er italiensk ? hvad er engelsk? – det er sgu ikke det samme som med de grækere

 3. Det tog Italien hele ni forsøg, før de kunne slå englænderne for første gang. Det skete i 1973, og målscoreren i denne kamp var ingen ringere end Fabio Capello! Siden har Azzuri haft godt fat – England har ikke vundet i de sidste 9 møder. Min gut siger mig en tyskland-england semi; så på en eller anden måde skraber Steven G & Co. et resultat hjem, men det bliver tight. Nøglen er den sult efter succes Liverpool spillerne har – Big Andy ikke mindst. Forøvrigt var sidste gang FCK spillede underholdende fodbold da Roy H var træner – kan i huske hvor fornærmet Don Ø var, da han skred til italien..

 4. italiens træner ligner dog slet ikke en italiener – national stereotyper har ingen gang på jord (bortset fra at Finner HAR let til kniven)

 5. Hvad sker der for Ashley Young? Han er et spøgelse på banen. Selv Milner har mere betydning for kampen…!

 6. ilfg et indlæg fra Ronnie er alkoholforbruget i UK steget enormt under EM, fordi drengene ser bold på pubben. det er pænt politisk korrekt hvis det nu skal problematiseres at man drikker en øl med venner når man ser bold

  1. Hvis man ser indlægget er det ikke et problem at man ser fodbold på pubben og drikker øl til. Problemet er at ambulancen hele tiden kaldes ud fordi folk skal til udpumpning. Det er trods alt sjovere at se fodboldkampen med 2-3-4-5-6 øl end at komme på skadestuen med 100 øl i maven!

 7. vi fik lavet en ny lov der betød man ikke kan være på det danske landshold når man hedder Poulsen – det skal også gemme kommentatorer…Flemming P er skod

 8. kan i huske da Gazza græd da han fik et gult kort i VM i Italien 1990, og vidste han ikke kunne være med i næste kamp..der er 8 spiullere i denne kamp der har samme skæbne hvis de trækker et kort (derfor måske ingen indtil nu)

 9. for folk hvor 1990 Italia er tooo long ago, var Gazza den tids Rooney… Ballo har lige saksesparket. Nu kommer Big Andy ind – og Walcott – speed og fysisk styrke i feltet – god ide tror jeg (bokseinteresserede vil forøvrigt huske Jersey Joe Walcott – en old school sværvægtsmester

 10. så kom forlænget…I told you so (naboens datter er helt væk i aften – på drinks fronten er vi gået over til Slots classic, 1,20 kr hos Fleggaard lige over grænsen – piner en der har Carlsberg tatoveret på brystet at synke så dybt, men den danske politik vedr. afgifter er SYG og tvinger en til syge handlinger

 11. sgu da altid noget at det ser ud som om fedt og sukker afgift ikke stiger – eneste der tjener på det er samme Fleggaard (jeg så at Bryggerigruppen – det er Faxe, Ceres, Albani – sælger over 60% af al deres samlede off-trade øl til danskere i Tyskland . total sygt at køre det til Tyskland og så køre til tyskland og hente det hjem igen. VÅGN OP – danmark er ikke DDR; folk kan rejse hvor de vil

 12. Aj hallo. Mit fjernsyn gik ned – sjovt nok lige efter at SF’s hovedbestyrelse tiltrådte den nye skattepakke….

 13. come on semi er torsdag aften – så meget får tyskland heller ikke foræret- england har 4 hele dage til at restituere (jeg går altid dårligt mandag efter ball søndag, men tirsdag morgen er jeg totalt speedy igen…)

 14. Englænderne må være slemt nervøse som de 120 min. nærmer sig ved 0-0. De lider jo under et decideret nationalt traume omkring straffekonkurrencer.

 15. Der er noget galt med mit TV. Skærmen ser ud som om England bliver kørt ud af banen…

 16. mark my words: bakkenbarter kommer bigtime i DK nu (flere italienere har dem) – det hedder “koteletten” på tysk og “polisonger” på svensk…sygt

 17. Ronnie: Har tysk tv Gunther Netzer som kommentator? han er så gennemsur at det er verdensklasse morsomt, han sviner alle til – også sine medkommentatorer (Netzer er gammel Gladbach stjerne, der opfandt gardin hår lang tid før ham den svenske håndbold Staffan genoplivede)

 18. Pirlo er den italiener med flest boldberøringer i aften, 151. Joe Hart fører hos England med.kun 62. Og i skud på mål endte selve kampen 15-2 til Italien.

 19. italy videre – diamanti scorer – Hart-on napper ikke en skeid… retfærdigt nok, so much for my gut feel – italien tyskland er semi – over and out

 20. italien er et underligt øl land – de drikker mindst øl i europa (“kun til pizza om sommeren”, som en italiano i milano engang fortalte mig) – carlsberg ville gerne have set england videre (Poretti i Varese, hvor Jan Erik Andersen engang huserede og som nu hedder Carlsberg Italy, behøver ikke ar producere så meget som 4 kasser mere, fordi de er i semi)

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: