Østrig – Ungarn

Østrig-Ungarn har en højspændt historisk fortid – også i fodbold. De to nationer møder hinanden for 138. gang, og skal det gå, som det er gået flest gange, så løber Østrig med sejren. Det tror bookmakerne også. Østrig med træner Marcel Koller i spidsen og den super sympatiske midtbanespiller Alaba fra Bayern München fik 28 point på ti kampe i EM-kvalifikationen. Dermed kvalificerede holdet sig til sit andet EM nogensinde. Ungarn kan prale af noget helt andet – at have den ældste spiller med i en EM-slutrunde, hvis altså målmand Gábor Kiraly går på banen denne dag, hvor han er 40 år og 75 dage.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: