Portugal – Island

Så skal Cristiano Ronaldo og de andre portugisiske stjerner i ilden ved EM. De skal op imod de islandske vikinger, som overraskende kvalificerede sig til sin første slutrunde denne gang. Portugal er favoritter, og har også vundet uden problemer de to gange, de to lande har mødt hinanden før. Det bliver en kamp mellem det islandske kollektiv og de portugisiske stjernespillere, der på gode dage kan lave enkeltmandspræstationer af den slags, der afgør fodboldkampe. Kan det islandske kollektiv skabe sensationen?

30 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: