Frankrig – Albanien

Frankrig er ikke bare værtsnation ved EM, men også en af de helt store favoritter til at vinde titlen. Derfor er der ingen tvivl om, at de franske forventninger går på tre point i aftenens kamp mod slutrundedebutanterne fra Albanien. Men helt nemt bliver det ikke, bare spørg det danske landshold, som jo blev sendt ud i EM-mørket af netop Albanien. Kampen spilles på det nyrenoverede Stade Velodrome i Marseille med over 60.000 forventningsfulde sydfranske tilskuere på tribunerne.

19 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: