England – Wales

Storebror mod lillebror. Sådan må det uvægerligt være, når store England skal op imod lille Wales. Men inden denne kamp er rollerne faktisk byttet rundt, for Wales kommer med tre point efter en flot 2-1-sejr over Slovakiet, mens England blot har et point efter en skuffende 1-1- kamp mod Rusland. Det vil være en kæmpeskuffelse for England, hvis deres landshold taber her, men både holdet og fansene kan sætte deres lid til, at England faktisk spillede godt i deres første kamp.

14 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: