Rusland – Slovakiet

Slovakia's Marek Hamsik celebrates after scoring during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Så er vi nået til 2. spillerunde i gruppe B, hvor Rusland og Slovakiet står over for hinanden i Lille. Og en lille fodboldnation kan man sige, Slovakiet er – træner Jan Kozáks tropper er med for første gang ved EM i fodbold og er da også af bookmakerne udråbt til at blive gruppens tabere. Rusland havde en svær start på EM-kvalifikationen, men det hele vendte, da Leonid Slutsky i august sidste år overtog trænerjobbet fra italienske Fabio Capello og vandt resten af kvalifikationskampene. Der er derfor masser af optimisme at spore hos den russiske bjørn.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: