Kroatien – Spanien

epa05340770 Spain's Alvaro Morata (L) celebrates with his teammates Pedro Rodriguez (C) and Marc Batra (R) after scoring a goal during the international friendly soccer match between Spain and South Korea in Salzburg, Austria, 01 June 2016. The Spanish national soccer team prepares for the upcoming UEFA EURO 2016 soccer championship in France. EPA/ANDREAS SCHAAD

Sidste runde i den indledende gruppe D byder på et interessant opgør mellem de forsvarende europamestre fra Spanien og de altid velspillende kroater. Og det kroatiske landshold har gode mindre fra Frankrig, hvor holdets største triumf, VM-bronzemedalje, blev hentet i 1998. Hvis Spanien har brug for at hente point for at gå videre i turneringen, vil det dog blive en endog meget svær opgave for Kroatien at hente en sejr i Bordeaux i aften.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: