Nordirland – Tyskland

Football - Republic of Ireland v Germany - UEFA Euro 2016 Qualifying Group D - Aviva Stadium, Dublin, Republic of Ireland - 8/10/15 Shane Long scores the first goal for Republic of Ireland Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Gruppe C har udviklet sig til lidt af en dynamit-pulje, hvor både Polen, Nordirland og Tyskland kan nå 1/8-finalerne. Kampen her er nøglekampen i puljen, og nu bør verdensmestrene fra Tyskland skifte gear og vise, hvorfor de er blandt favoritterne. Men Nordirland er ikke noget dårligt hold, de har alt at spille for og slog senest Ukraine 2-0.

Kampen vises på TV2.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: