Ukraine – Polen

Afgørende kamp for Polen, der kan kvalificere sig til 1/8-finalerne. Ukraine har tabt deres to tidligere kampe i gruppen. Anderledes lyst ser det ud for Polen, der ligger lunt i svinget til at gå vider, og med en sejr over Ukraine er deres fortsatte deltagelse stensikker. Enten med en 2. plads i gruppen eller ligefrem en 1. plads, hvis ikke Tyskland vinder deres sidste kamp mod Nordirland. Faktisk vil nordirerne overhale Tyskland, hvis de vinder kampen. Så der er lagt op til en særdeles spændende sidste runde i gruppe C.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: