Frankrig – Irland

Værtsnationen Frankrig var det første land til at kvalificere sig til 1/8 finalerne, og har virket stærke og velorganiserede under hele EM. Her skal de op mod Irlands heroiske kæmpende ‘The Boys In Green’, der som nummer tre i gruppe E kun kom videre i slutrunden på yderste mandat. Ingen tvivl om at Frankrig er favoritter i denne kamp, men Irland kan spille uden forventningspres, er dygtige defensivt, og effektive med deres moderne ‘kick-and-rush’ spillestil. Det bliver en spændende kamp, og hvis ikke Frankrig får scoret, vil Irland øjne muligheden for at kunne levere sensationen.

25 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: