Tyskland – Slovakiet

Verdensmestrene fra Tyskland vandt gruppe C med 7 point, og skal i 1/8 finalen i kamp mod Slovakiet, der blev nummer tre i gruppe B. Tyskland har som forventet leveret fodbold på et meget højt niveau, og har helt klart favoritrollen overfor Slovakiet. Men Slovakiet er et solidt hold med profiler som Martin Skretel fra Liverpool og Marek Hamsik fra SSC Napoli. Slovakiet har mødt Tyskland 10 gange, og har vundet de tre af kampene, mens Tyskland har vundet de syv, så Slovakiet har muligheden. Og den vil de givetvis forsøge at gribe!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: