Wales – Belgien

Belgien er af mange tippet til at kunne vinde EM, men et fint spillende Wales med Gareth Bale kan sagtens være dem, der sender dem ud af turneringen. Wales vandt gruppespillet og slog Nordirland ud i 1/8-finalen. Belgien slog Ungarn ud i deres 1/8-finale, men tabte til Italien i gruppespillet, og det er svært at se, hvad deres niveau rækker til. I princippet en helt åben kamp mellem to hold, der ikke er bange for at angribe og helt sikkert vil spille deres chance med mulighed for profiler som Eden Hazard hos Belgien og Bale hos Wales som matchvindere.

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: