Tyskland – Italien

Giganternes møde i en kamp, der kun kan have en sejrherre. Måske den største kamp indtil videre under EURO 2016. Italien slog senest Spanien ud af EM, og de viser stor styrke med et hold, der spiller optimalt med træner Conte, der sætter holdet perfekt op til modstanderen. Tyskland er per tradition altid stærke, men de mangler stadig at få rigtig gang i angriberne, og det ligner en svær opgave at score mod Italienerne, der både har et rutineret midterforsvar, og traditionelt er kendt for at være forsvarseksperter. Det interessante er, at Italienerne overraskede mange, da de slog Spanien ud af ottendedelsfinalen ved bl.a. at spille offensivt og lægge pres på modstanderen.

2 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: