Frankrig – Island

Island har været EMs helt store oplevelse og med sejren over England i kvartfinalen leverede øboerne en af fodboldhistoriens helt store sensationer. Det vil det også være, hvis de formår at sejre i aften. Modstanderen er nemlig ingen ringere end værtsnationen Frankrig, og kampen spilles på det franske nationalstadion, Stade de France i Paris. Det islandske landshold skal endnu en gang overgå sig selv, hvis det skal lykkes at komme blandt Europas fire bedste landshold.

38 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: