Semifinale: Tyskland – Frankrig

Verdensmestrene fra Tyskland møder værtsnationen Frankrig i aftenens semifinale. Vinderen af kampen vil være storfavorit til at vinde europamesterskabet. Tyskland slog Italien i kvartfinalen med hiv og sving efter forlænget spilletid og en historisk lang straffesparksafgørelse. Frankrig slog Island komfortabelt med 5-2 i sin kvartfinale. Skal Tyskland vinde, skal de have gang i angriberne, og især Thomas Müller skal melde sig ind i dette EM. Frankrigs Griezmann er topscorer ved slutrunden, og Giroud scorede to mål mod Island, så det er et hold, der kan score mål, som “Die Mannschaft” møder, når de står overfor “Les Bleus”.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: