Tre italienske spillere du skal holde øje med

Af Marc F. Madsen

Nicolò Barella er efter VM-vinderen og trænerlegenden Marcello Lippi’s egne ord Italiens egentlige top player. Efter en forrygende mestersæson i Inter, hvor Barella har domineret midtbanen i kamp efter kamp er den unge italiener klar til at bringe sit store lederskab og uendelige arbejdsiver ind på sit landshold.

Gigio Donnarumma skal løfte den tunge arv efter (måske verdens bedste målmand nogensinde) Gianluigi Buffon. Den unge Donnarumma har allerede i årevis været blandt Serie A’s bedste keepere, og med et skifte til PSG i kikkerten ser det ud til, at milaneseren er klar til at træde ind på allerøverste hylde.

Ciro Immobile er manden der skal levere målene for Italien. Sidste års Golden Shoe-vinder skal vise, at det ikke kun er i Lazio at han kan banke kasse efter kasse ind. Heldigvis har nutidens Alessandro Del Piero ved sin side, i form af Lorenzo Insigne. De to har spillet sammen helt tilbage i Zeman’s Pescara, der suverænt vandt Serie B i 2012, i øvrigt også med Verratti på holdet. Sidstnævnte ser desværre ud til at måtte starte ude i dagens opgør mod Tyrkiet, men kan alligevel nå at komme til at spille en afgørende rolle for Italien i år, lidt ligesom en skadet Totti endte med at gøre det i 2006.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: