UEFA EM 2020: Tyrkiet – Italien

Så går det endelig løs med en måneds EM-fest i hele Europa. Efter et års corona-udsættelse går EM-slutrunden i fodbold i gang og om en måned ved vi, hvem der i de kommende år kan kalde sig europamester i fodbold. Et af de hold, der nævnes blandt titelbejlerne, er Italien, som er firedobbelt verdensmester, men kun én enkelt gang, i 1968, har støvlelandet prøvet at vinde den europæiske titel. I aften gælder det EM’s åbningskamp, hvor Italien har hjemmebane i Rom mod Tyrkiet, som nåede semifinalen ved EM i 2008.

Kampen sendes på dr.dk og viaplay.dk.

Video optakt:

Officielle Twitter kanaler:

Social media:

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: