UEFA EM 2020: Nederlandene – Ukraine

🇳🇱⚽🇺🇦 Der er lagt op til orange fodboldfest i Amsterdam, når Nederlandene gør comeback ved de store slutrunder efter at have misset både EM i 2016 og VM i 2018. Nu er hollænderne imidlertid tilbage på den store scene og har endda hjemmebane i alle tre puljekampe, så forventningerne er store. Første modstander på Johan Cruyff Arena er outsideren Ukraine, der leverede en overbevisende kvalifikation og kan vise sig som en vanskelig åbningsmodstander. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

Pre-match:

Post-match:

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: