UEFA EM 2020: Østrig – Nordmakedonien

🇦🇹⚽🇲🇰 I aften tages der hul på kampene ved EM’s indledende gruppe C, og det første opgør står mellem Østrig og Nordmakedonien. Det er to hold uden den helt store historie i EM-sammenhæng, der mødes i den rumænske hovedstad Bukarest. Østrig har været med ved en EM-slutrunde to gange tidligere, men har aldrig formået at komme videre fra gruppespillet. Nordmakedonien skriver et lille stykke fodboldhistorie i aften, hvor Balkan-landet for første gang skal spille en kamp ved en slutrunde. Nordmakedonerne kvalificerede sig til EM via Nations League og efterfølgende playoff-kampe og er altså nu klar til at prøve kræfter med en slutrunde. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischof.

Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: