UEFA EM 2020: Polen – Slovakiet

🇵🇱⚽🇸🇰 I EM-slutrundens gruppe E skal Polen og Slovakiet en tur til russiske Skt. Petersborg. Gruppens to øvrige mandskaber er Sverige og Spanien, hvor sidstnævnte er favorit til at blive nummer 1, mens de øvrige hold skal kæmpe om de øvrige pladser. Polakkerne, der nu styres af Paulo Sousa, råder en række rutinerede spillere fra stærke klubber, men deres helt store stjerne er Robert Lewandowski, som har haft en forrygende sæson i Bundesligaen. Slovakkerne ser ud til at være gruppens svageste mandskab, hvor flere af spillerne er oppe i årene, og Slovakiet kommer på en svær opgave mod Polen, som er favorit i opgøret.

Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: