UEFA EM 2020: Spanien – Sverige

🇪🇸⚽🇸🇪 Vores naboer fra Sverige får en hård indledning på EM-slutrunden, når de i aften tager hul på kampene i gruppe E. Modstanderen er nemlig de tredobbelte europamestre fra Spanien, oven i købet på udebane, idet kampen spilles i Sevilla. Spanien var altdominerende i landsholdsfodbolden et årti tilbage med både EM- og VM-titler, og noget tyder på, at holdet er på vej tilbage. Holdet gik ubesejret gennem kvalifikationen, hvor det undervejs også blev til en 3-0 sejr på hjemmebane over netop Sverige. Så de blå/gule skal spille op til deres allerbedste for at få et godt resultat ud af denne svære indledning på EM. 

Se kampen på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: