UEFA EM 2020: Ungarn – Portugal

🇭🇺🆚🇵🇹 Ungarn har fået en svær lodtrækning og er kommet i dødens gruppe med Portugal, Tyskland og Frankrig. I første opgør tager Ungarn dog imod de forsvarende europamestre fra Portugal hjemme på Puskás Arená i Budapest. Selvom Portugal på papiret må regnes for at være favorit, spillede Ungarn 3-3 med de senere portugisiske europamestre i gruppespillet i 2016. Portugal har dog slået Ungarn to gange siden. Kan Ungarn udnytte hjemmebanefordelen og drille de portugisiske verdensstjerner?

Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: