UEFA EM 2020: Nederlandene – Østrig

🇳🇱🆚🇦🇹 Dagens sidste EM-kamp er et af de store opgør i Gruppe C, hvor Nederlandene møder Østrig. Europamestrene fra 1988 skuffede fælt, da de ikke formåede at kvalificere sig til det seneste EM i 2016. Men nu er de tilbage, og har endda fordelen af at spille på hjemmebane i arenaen i Amsterdam, hvor det orangeklædte publikum vil sidde klar til at hjælpe holdet frem mod sejr. Aftenens modstander fra Østrig har bestemt også mulighed for at komme videre fra gruppespillet denne gang, og et brugbart resultat i Nederlandene vil helt sikkert tage dem langt i den retning. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: