UEFA EM 2020: Danmark – Belgien

🇩🇰🆚🇧🇪 Parken og det danske land er klædt i de rød/hvide farver, når herrelandsholdet skal bide skeer med en af de helt tunge drenge i sommerens EM-slutrunde. Modstanderen er Belgien, der byder på verdensstjerner som De Bruyne, Hazard og Courtois i den anden gruppekamp i gruppe B. Mange danskere mindes nok Danmark og Belgiens møde i 1984, hvor de danske drenge var nede med 2-0, men alligevel vandt 3-2 på et sent mål af Preben Elkjær. Resultatet dengang sendte Danmark videre.

Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: