UEFA EM 2020: Ukraine – Nordmakedonien

🇺🇦🆚🇲🇰 I EM-slutrundens gruppe C tørner Ukraine og Nordmakedonien sammen på Nationalarenaen i Bukarest til en 2. runde kamp, hvor meget er på spil. Er man kommet skidt fra start, er det afgørende at komme på pointtavlen, hvis ikke man vil stå med kniven for struben i den sidste gruppekamp. Selvom det er Nordmakedoniens første EM-slutrunde, vidner deres seneste sejr over Tysland om, at de har noget at skyde med. Ukraine ligner dog på papiret stadig svage favoritter.

Kampen kan ses på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: